Welkom

Welkom bij Innogration management consultants.

Innogration is een maatschap van de senior adviseurs Ernst Koperdraat, Wim van Oekel en Edo Tichelaar. Wij begeleiden Nederlandse gemeenten, ministeries en andere overheidsinstellingen bij veranderingen op het snijvlak van bestuur en management. Innogration analyseert, begeleidt, managet, communiceert en implementeert succesvolle veranderingen in uw organisatie.

De kracht van Innogration is dat we vernieuwend kijken naar het bestaande en het nieuwe innovatief helpen te integreren in de organisatie. We hebben een "voeten in de klei"-mentaliteit en slaan een brug tussen het management en de werkvloer. We hebben ervaring in verschillende domeinen en vakgebieden. De meerwaarde van Innogration voor onze opdrachtgever is dat we daardoor in staat zijn  “meervoudig” te kijken naar de veranderopgave waar U voor staat.

Heeft U een vraag of wilt U eens vrijblijvend van gedachte wisselen neem dan contact met ons op. Onder Partners vindt U ons telefoonnummer en e-mailadres of vul het formulier in onder Contact.